Sobre nosaltres

Història d’un establiment que neix l’any 1976

Som una botiga especialitzada en l’esquí que va obrir les portes l’any 1976 per cobrir una demanda creixent d´’aquest esport a la comarca de la Cerdanya on aquesta pràctica s’estava posant de moda. Més tard l’any 1995 s’obre un nou punt de venda també a Puigcerdà.

Actualment continuem dedicats i especialitzats en l’esquí en totes les seves variants.

La nostra història comença l’any 1976, en Pere Tuset (soci fundador), ens explica a les generacions més joves que després de viure uns anys a França on la pràctica de l’esquí en aquells moments estava més desenvolupada, decideix muntar un establiment de reparació d’esquís a Puigcerdà per cobrir una demanda creixent d´’esquiadors a la comarca. Així doncs comença a canviar els primers cantells, muntar fixacions de cable i també comença a llogar esquís rectes i llargs com fustes.

Sembla que era ahir, però ja han passat més de quaranta anys amb situacions de tots colors, colors que per cert en moltes temporades de blancs ho han sigut poc. Tot això en les mateixes quatre parets on venien ara a llogar esquís els pares amb els nens al voltant d´’una rústica estufa de llenya i ara aquests mateixos nens s’´han convertit en pares i vénen amb els seus propis fills.

Actualment continuem dedicats i especialitzats en l´esquí en totes les seves variants.

Això si, tot i haver crescut inevitablement, aquest anys no hem volgut perdre mai l’essència de negoci familiar fent que la nostra fita principal a part d’oferir el millor material possible hagi sigut que mai es perdin el bon tracte i el servei personalitzat en aquesta casa.

Així doncs és gràcies a tots els que més que clients heu sigut amics fent possible que any rere any s’hagin pogut pujar les persianes a can Tubosa.

A %d blogueros les gusta esto: